top of page
316051656102211.webp
DIY:
Kreer din karakters stav

Stort set alle karakterer her på siden er, - eller har i hvert fald på et tidspunkt været, - i besiddelse af deres egen tryllestav. Alle er de helt unikke, og i biblioteket kan vi læse en masse om hvad de forskellige kerner, træsorter og længder har af betydning for lige nøjagtig din karakters stav. Men hvad vi ikke rigtig ved er, hvordan denne unikke stav mon ser ud.

Måske har du allerede et klart billede af staven? Måske har du oven i købet tegnet den, men hvorfor ikke gå skridtet længere og lave den? Eller måske har du ingen ide om stavens udseende, men kunne godt tænke dig at finde ud af det? Hvorfor så ikke finde ud af det gennem en hyggelig kreativ proces? 

I dette indlæg kan du lære hvordan du laver din helt egen stav, af ting du sikkert allerede har liggende derhjemme. Alt hvad du skal bruge til at lave din base, er papir, skolelim, en limpistol, køkkenrulle og maling. Men i stedet for at skrive hvordan du kan lave din stav, så har vi på SoMe-teamet lavet vores allerførste youtube video!

SoMe-teamets Video-DIY

En ting er dog at lave basen af din karakters stav, men hvad så med dekorationen? Jeg har samlet et par ideer til hvad du kan overveje, når du skal kreere din karakters helt egen stav!

Længde

Er din karakter den dramatiske og excentriske type? Så har de måske en ret lang stav. Måske at vi har med en jordbunden person at gøre, at har brug for en praktisk stav der er let at have i baglommen? Så har de måske en lidt kortere stav.

Farve

Her har du uendelige muligheder! Det første du kan overveje når det kommer til valg af farve er, om din karakters stav har sin naturlige træfarve, eller om den har fået en anden farve. Her kan du enten gå ind og læse om de forskellige træsorter, eller læse om hvad forskellige farver repræsenterer. Måske det er en kombination?

Dekorative elementer

Det her er en af mine yndlings trin i stav-kreations-processen, da det virkelig er en mulighed for at udtrykke stavens personlighed. Det er kun fantasien der sætter grænser når det kommer til hvordan du kan dekorere din stav, og hvad du kan bruge. Er din karakter vild med at være i naturen? Hvad med at bruge et sneglehus eller en muslingeskal? Er de mere den eksklusive type? Måske at du har en smuk perle eller sågar en krystal som du kan bruge til at dekorere din stav?

Er jeg den eneste der har vildt lyst til at holde min egen lille tryllestavs-workshop lige nu?

Hvis du giver dig i kast med dette hyggelige sommerprojekt, så vil vi vildt gerne se din kreation! Tag @Worldofpotterdk hvis du lægger den op på instagram, sende et billede i DM, eller smid os en ugle. Vi vil så gerne se jeres stave! 

signature60cd0f467059e (1).png

- og resten af SoMe-teamet

bottom of page